Diyetisyen Randevusu

Sağlıklı beslenmeyi bir alışkanlık haline getirmek istiyor ve kendine özel bir beslenme planın olsun istiyorsan Askipo diyetisyenleri seni bekliyor! Şimdi hemen görüşme satın al ve vakit kaybetmeden diyete başla!

Ücretsiz Randevunu Şimdi Oluştur

Askipo Diyetisyeninle Tanış

Daha sağlıklı adımlarla diyet serüvenine başlamaya var mısın?

Diyetisyenini Seç

Ücretsiz ön görüşme için sana uygun randevu zamanını seç.

Online Diyet Paketi Satın Al

Destek almak istediğin konuda uzman diyetisyenlerimizin profillerini incele.

Diyet Sürecine Başla

Sağlıklı diyet serüvenine Askipo ile başla.

Hemen Randevu Al

Diyetisyenlerden
Birebir Online Hizmet Al!

Mekan ve zaman sınırlarına takılmadan seni alanında uzman isimlerle en kolay ve hızlı yoldan buluşturuyoruz.Artık diyetisyeninden kolayca randevu alabilir ve görüşmelerinin tamamını uygulama üzerinden güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsin.

 Dilediğin yerden diyetisyenine ulaşırsın.

 Mesaj seçeneği ile sorularını sorarsın.

 Sana özel diyet programına erişirsin.

 Sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanırsın.

 İster görüntülü ister sesli konuşursun.

 Bütçene en uygun paketi seçersin.

 Diyetisyen kontrolünde zayıflarsın.

 Kolayca randevu oluşturursun.

Ücretsiz Randevunu Şimdi Oluştur

Diyetisyen mi Arıyorsun?

Sağlıklı bir yaşama adım at ve hedeflerine ulaşmak için sana özel tasarlanmış online diyet paketlerimizi keşfet! Profesyonel diyetisyenlerimiz, ihtiyaçlarına uygun, besleyici ve lezzetli bir diyet listesi hazırlayarak sana yol göstersinler.


Diyetisyen Melis Akgünay

Diyetisyen

Merhaba Ben Diyetisyen Melis Akgünay. Beslenme bilimine tüm enerjisi ve tutkusu ile bağlı olan, iletişim kurmayı seven, insan ilişkilerinde başarılı, kendini geliştirmeye ve gelişime açık biriyim. 2020 yılında İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden onur öğrencisi olarak mezun oldum. Şu an İstanbul Medipol Üniversitesi’nde yüksek lisans öğrenimime devam etmekte ve 'Adölesanlarda Yeme Bozuklukları' konulu tez çalışmamı yürütmekteyim. Lisans eğitimim sırasında birçok alanda eğitimlere katıldım ve sertifika almaya hak kazandım. Mezun olduğum andan itibaren danışan kabulüne başlamış olmamın yanı sıra özel kliniklerde çalışma deneyimim vardır ve şu an aktif olarak hem online hem yüz yüze danışmanlık hizmeti vermekteyim. Temel hedeflerim mesleğimi etik kurallar ve bilimin çerçevesinde geliştirmek ve hedefiniz için her yolu denemenizi değil yaşam tarzınıza uygun değişiklikleri hayatınıza dahil ederek sağlıklı ve sürdürülebilir alışkanlıklar edinmeniz için çalışmaktayım. Yollarımız kesişmesi dileğiyle... Eğitim: İstanbul Medipol Üniversitesi - Sağlık Bilimleri Enstitüsü ABD Onaylı Tezli Yüksek Lisans İstanbul Medipol Üniversitesi - Sağlık Bilimleri Fakültesi TEV Orhan Çetin Fen Lisesi (Edirne) Deneyim: Parva Gradus Sağlıklı Yaşam Merkezi (Klinik Diyetisyen) Benlik Psikoloji ve Danışmanlık (Klinik Diyetisyen) Medipol Çamlıca Hastanesi (Stajyer Diyetisyen) Koç Holding Tat Gıda Genel Müdürlük (Stajyer Diyetisyen) İstanbul Büyükşehir Belediyesi (Stajyer Diyetisyen) İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi (Stajyer Diyetisyen) Trakya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Stajyer Diyetisyen)

Randevu Al
Diyetisyen Serpil Beril Parça

Diyetisyen

Uzman Diyetisyen&Psikolog Serpil Beril Parça Haliç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik, aynı zamanda da Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Yeditepe Üniversitesi Fitoterapi bölümü yüksek lisansı yapmıştır. Eğitim sürecinde ilk stajını 2017 Romanya University of Medicine and Pharmacy of Targu Mureş de, 2018 yılında da Polonya University of Life Sciences in Poznan da staj yapmış olup, Florance Nightingale Hastanesi, İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi, Atlas Hastanesi, Beşiktaş Spor Kulübü Diyetisyeni ile ve de Fenerbahçe Spor Kulübünde stajlarını tamamlamıştır. Aynı zamanda EDUCON Sağlıkta Kariyer Zirvelerinde 1,5 yıl Sunuculuk yapmıştır. İş deneyimleri ilk olarak Marriott Hotel Asia’da kurum diyetisyenliği hizmeti vermiş olup daha sonrada İstanbul Erk Danışmanlık Merkezinde Klinik Diyetisyen olarak danışan kabulü gerçekleştirmiştir. Şuan da hem Alesta Sağlık Firmasında Uzman diyetisyen olarak danışan kabulü gerçekleştirmektedir, hem de Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde eğitim/seminer vermektedir. Hem ülke içi hem de ülke dışı olmak üzere online diyet hizmetleri de vermiştir. İlgi Alanları: -Bireysel Beslenme Danışmanlığı -Kilo yönetimi Danışmanlığı -Sporcu Beslenmesi Danışmanlığı -Hastalıklarda Beslenme Danışmanlığı -Hamilelik Döneminde Beslenme Danışmanlığı -Çocuk Beslenmesi Danışmanlığı -Diyabette Beslenme Danışmanlığı -Sindirim Sistemi Hastalıklarında Beslenme Danışmanlığı -Kemik ve Eklem Hastalıklarında Beslenme Danışmanlığı -Yaşlılık Beslenmesi Danışmanlığı -Yeme Psikolojisi & Duygusal Yeme Danışmanlığı -Fitoterapi Diyet Takviyeleri -Kilo Kaybı Takviyeleri -Aralıklı Oruç Diyeti -Detoks Diyeti -Gaps Diyeti -Glutensiz Diyet

Randevu Al
Diyetisyen Tuğba Yalçın

Diyetisyen

Lisans okuduğum dönem de dahil diyetisyenliğe başladığım andan itibaren her gün yeni bir şeyler öğrenmek ve bu öğrendiklerimi aktarmak İçin çabaladım. Hamilelikte beslenme ve ek gıdaya geçiş süreci ile ilgili seminerler verdim, sağlık ocaklarına giderek yeni annelere ve anne adaylarına eğitimler verdim. Tip-1 ve Tip-2 diyabetli hastalara beslenme danışmanlığı verdim, özellikle Tip-2 diyabette danışmanlarımla çok büyük ilerlemeler kaydettik. Gut, hipotiroidi, hipertansiyon, safra kesesi ve karaciğer hastalıkları alanlarında çalışmalar yaptım ve danışanlarıma bu hastalıklarla mücadelede beslenme tedavisi konusunda yardımcı oldum. Vegan, vejetaryen, glütensiz ve şekersiz beslenme konusunda çalışmalar yaparak farklı ve uygulaması kolay tarifler ürettim. Doğal ve sağlıklı tarifler üretmek bu mesleğin en sevdiğim yanlarından biri oldu. Sağlık kuruluşunda gönüllü beslenme eğitimleri verdim. Özel eğitim kurumlarında, hafif engelli çocuklara temel mutfak eğitimleri verdim. Eğitim kurumlarında aşçılık ve mutfak sanatları dersleri verdim. Uzun zamandır sürdürdüğüm online danışmanlık hizmetini artık Askipo çatısı altında devam ettirmekteyim. Sağlıklı bir yaşama geçmek, hayat yolunuzda sağlıkla ilerlemek için sürdürülebilir bir sağlıklı beslenme sistemiyle ve size özel programlarla hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, benimle iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı beslenme mutfağa girmekle başlar. Sizin için hazırlayacağım kolay ve az malzemeli tariflerle sağlıklı beslenmeyi öğrenerek kalıcı sonuçlar elde edebiliriz. İnançla, sabırla ve motivasyonla çıkacağınız bu yolda size rehberlik etmeyi çok isterim. Eğitim: Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (Lisans-Beslenme ve Diyetetik) Çalışma Alanları: •Kilo verme/ Kilo alma •Vegan/ Vejetaryen/ Şekersiz/ Glütensiz Beslenme •Sporcu Beslenmesi •Hastalıklarda Beslenme (çölyak, Tip-1/ Tip-2 diyabet, hipertansiyon, hipotiroidi, obezite, karaciğer ve safra kesesi hastalıkları vb.) •Anne/çocuk beslenmesi •Hamilelikte beslenme

Randevu Al